In onze winkel bieden we een breed assortiment servies in allerlei vrolijke kleuren en printjes aan. Onze bestsellers zijn de melamine bekers van Rice. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  De medium bekers maken deel uit van een serie met andere geweldige items zoals borden, schaaltjes voor yoghurt of chips, theelepels, gebaksvorkjes en vaasjes voor op een gezellig gedekte eettafel.   

 

De kopjes waarin de koffie en espresso wordt geserveerd verkopen we ook regelmatig in de winkel en online. De serie van kopjes en eierdopjes zien eruit alsof het van emaille is gemaakt, maar is in werkelijkheid van keramiek. 

 

Dus.... Als je net zo gek bent op kleuren als wij, houdt dan onze social media goed in de gaten. Het gaat momenteel erg snel met de verkoop van het servies dus mocht je iets moois voorbij zien komen online stuur ons dan een bericht via instagram, facebook of email en wij sturen het met liefde naar je toe.