Gratis bezorging bij een bestelling boven de € 50,-


Medium Melamine cup, flowers and cherry

De populaire medium RICE melamine beker met de 'flower and cherry' print. Deze beker is een van onze absolute favoriete producten. Hij is geweldig voor bijna alles, als drinkbeker, voor picknicks, voor mooie bloemen of voor potloden in uw kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat het beste bij u past.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, cockatoo

De klassieke medium RICE melamine beker met de vrolijke kaketoe print op een witte achtergrond. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, wild leopard

De klassieke medium RICE melamine beker met de wild leopard print op een witte achtergrond. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, monkey

De klassieke medium RICE melamine beker met de monkey print op een witte achtergrond. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, blackberrys

De klassieke medium RICE melamine beker met bramen op een licht beige achtergrond. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, cloud pink

De klassieke medium RICE melamine beker me de lieve witte wolkjes op een roze achtergrond.  Deze beker is een van onze meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, kippen roze

De klassieke medium RICE melamine beker met vrolijke kippen op een roze achtergrond en een blauwe binnenkant.  Deze beker is een van onze meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, kippen groen

De klassieke medium RICE melamine beker met vrolijke kippen op een groene achtergrond en een roze binnenkant.  Deze beker is een van onze meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, kippen paars

De klassieke medium RICE melamine beker met vrolijke kippen op een paarse achtergrond.  Deze beker is een van onze meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, kippen blauw

De klassieke medium RICE melamine beker met vrolijke kippen op een blauwe achtergrond en een roze binnenkant.  Deze beker is een van onze meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, rainbow & stars

De populaire medium RICE melamine beker voor kinderen met een coole regenboog op een sterrenhemel achtergrond. Deze beker is een van onze absolute favoriete producten. Hij is geweldig voor bijna alles, als drinkbeker, voor picknicks, voor mooie bloemen of voor potloden in uw kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat het beste bij u past.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Medium Melamine cup, leopard and leaves

De klassieke medium RICE melamine beker met de prachtige leopards and leaves print.  Deze beker is een van onze meest veelzijdige producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Melamine Medium cups 6, orange & pink

Set van 6 van de Medium melamine bekers in de vrolijke 'Orange & Pink' kleurencombinatie.  Deze box is geweldig als cadeau voor zowel kinderen als volwassenen.  Ideaal voor feestjes in de tuin of gewoon gezellig voor op tafel binnen. De melamine bekers zijn vaatwasbestendig en kunnen tegen een stootje. Ze zijn zelfs erg leuk met een vrolijk plantje erin. 

€ 26,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Large Melamine cup, sweet hearts

De klassieke grote melamine beker met de 'SWEET HEARTS' print. Deze prachtige beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  Deze lieve beker met hartjes maakt deel uit van een serie met andere geweldige items.  Dus als je net zo gek bent op dit vrolijke servies  als wij,  bekijk dan zeker de hele collectie. 

€ 10,30

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Large Melamine cup, cockatoo

De klassieke grote melamine beker met de vintage kaketoe print. Deze prachtige beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  Deze beker met bloemen maakt deel uit van een serie met andere geweldige items.  Dus als je net zo gek bent op dit vrolijke servies  als wij,  bekijk dan zeker de hele collectie. 

€ 10,30

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Large Melamine cup, parakeet

De klassieke grote melamine beker met de vintage parkiet print. Deze prachtige beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  Deze beker met bloemen maakt deel uit van een serie met andere geweldige items.  Dus als je net zo gek bent op dit vrolijke servies  als wij,  bekijk dan zeker de hele collectie. 

€ 10,30

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Medium Melamine cup, sweet hearts

De populaire medium RICE melamine beker met de 'sweet hearts' print. Deze beker is een van onze absolute favoriete producten. Hij is geweldig voor bijna alles, als drinkbeker, voor picknicks, voor mooie bloemen of voor potloden in uw kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat het beste bij u past.

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, lobster

De klassieke medium RICE melamine beker met de leuke kreeften print. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, small hearts

De klassieke medium RICE melamine beker met de mooie small hearts print. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Uitverkocht