Gratis bezorging bij een bestelling boven de € 50,-


Medium Melamine cup, sweet hearts

De populaire medium RICE melamine beker met de 'sweet hearts' print. Deze beker is een van onze absolute favoriete producten. Hij is geweldig voor bijna alles, als drinkbeker, voor picknicks, voor mooie bloemen of voor potloden in uw kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat het beste bij u past.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, flowers and cherry

De populaire medium RICE melamine beker met de 'flower and cherry' print. Deze beker is een van onze absolute favoriete producten. Hij is geweldig voor bijna alles, als drinkbeker, voor picknicks, voor mooie bloemen of voor potloden in uw kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat het beste bij u past.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, rainbow & stars

De populaire medium RICE melamine beker voor kinderen met een coole regenboog op een sterrenhemel achtergrond. Deze beker is een van onze absolute favoriete producten. Hij is geweldig voor bijna alles, als drinkbeker, voor picknicks, voor mooie bloemen of voor potloden in uw kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat het beste bij u past.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Medium Melamine cup, vintage bird beige

De populaire medium RICE melamine beker met een elegante vintage stijl vogel print op een achtergrond van beige bloemen, we noemen deze print Vintage Bird.  Deze beker is een van onze favoriete producten. Hij is voor bijna alles geschikt, als drinkbeker, voor picknicks in de natuur, voor mooie bloemen of voor potloden op kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat bij je past.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, vintage bird soft pink

De populaire medium RICE melamine beker met een elegante vintage stijl vogel print op een achtergrond van lichtroze bloemen, we noemen deze print Vintage Bird.  Deze beker is een van onze favoriete producten. Hij is voor bijna alles geschikt, als drinkbeker, voor picknicks in de natuur, voor mooie bloemen of voor potloden op kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat bij je past.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, vintage bird yellow

De populaire medium RICE melamine beker met een elegante vintage stijl vogel print op een achtergrond van gele bloemen, we noemen deze print Vintage Bird.  Deze beker is een van onze favoriete producten. Hij is voor bijna alles geschikt, als drinkbeker, voor picknicks in de natuur, voor mooie bloemen of voor potloden op kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat bij je past.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, zigzag

De populaire medium RICE melamine beker met een zigzag print. Deze beker is een van onze favoriete producten. Gebruik hem voor wat dan ook - voor drankjes, voor potloden, picknicks in de natuur of voor prachtige bloemen.  Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, selmas flower

De klassieke medium RICE melamine beker met de mooie selmas flower print. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, dark rose

De klassieke medium RICE melamine beker met de mooie print van rozen op een donkere achtergrond. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, blackberrys

De klassieke medium RICE melamine beker met bramen op een licht beige achtergrond. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, daisy

De klassieke medium RICE melamine beker met de mooie print van madeliefjes op een lichtgroene achtergrond. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, cockatoo

De klassieke medium RICE melamine beker met de vrolijke kaketoe print op een witte achtergrond. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, wild leopard

De klassieke medium RICE melamine beker met de wild leopard print op een witte achtergrond. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, monkey

De klassieke medium RICE melamine beker met de monkey print op een witte achtergrond. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, vintage bird blue

De populaire medium RICE melamine beker met een elegante vintage stijl vogel print op een blauwe achtergrond met bloemen. We noemen deze print Vintage Bird. Deze beker is een van onze favoriete producten. Hij is voor bijna alles geschikt, als drinkbeker, voor picknicks in de natuur, voor mooie bloemen of voor potloden op kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat bij je past.

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, ice cream

De populaire medium RICE melamine beker met een vrolijke print van ijsjes op een lichtgroene achtergrond. Deze beker is een van onze favoriete producten. Gebruik hem voor wat dan ook - voor drankjes, voor potloden, picknicks in de natuur of voor prachtige bloemen.  Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen.

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, lobster

De klassieke medium RICE melamine beker met de leuke kreeften print. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, wild chervil

De populaire medium RICE melamine beker met een print van wilde bieslook op een roze achtergrond en tevens een mooie beige binnenkant. Deze beker is een van onze favoriete producten. Gebruik hem voor wat dan ook - voor drankjes, voor potloden, picknicks in de natuur of voor prachtige bloemen.  Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen.

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, hanging flower

De populaire medium melamine beker met een print van hangende bloemen op een blauw / paarse achtergrond. Deze beker is een van onze favoriete producten. Gebruik hem voor wat dan ook - voor drankjes, voor potloden, picknicks in de natuur of voor prachtige bloemen.  Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen.

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, swan green

De populaire medium RICE melamine beker met een print van zwanen op een mooie groene achtergrond. Deze beker is een van onze favoriete producten. Gebruik hem voor wat dan ook - voor drankjes, voor potloden, picknicks in de natuur of voor prachtige bloemen.  Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen.

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, small hearts

De klassieke medium RICE melamine beker met de mooie small hearts print. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, vintage bird pink

De populaire medium RICE melamine beker met een elegante vintage stijl vogel print op een achtergrond van roze bloemen, we noemen deze print Vintage Bird.  Deze beker is een van onze favoriete producten. Hij is voor bijna alles geschikt, als drinkbeker, voor picknicks in de natuur, voor mooie bloemen of voor potloden op kantoor.  Wees creatief en gebruik de beker voor alles wat bij je past.

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, flower fan

De klassieke medium RICE melamine beker met de mooie flower fan print. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, pink stars

De klassieke medium RICE melamine beker met roze sterren print. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, flamingo

De klassieke medium melamine beker met flamingo print. Zo'n geweldige en veelzijdige beker die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wees creatief en gebruik de beker voor al uw wensen. Deze prachtige bekers zijn gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten. 

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, leopard and leaves

De klassieke medium RICE melamine beker met de prachtige leopards and leaves print.  Deze beker is een van onze meest veelzijdige producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, fall flower

De klassieke medium RICE melamine beker met de prachtige fall flower print.  Deze beker is een van onze meest veelzijdige producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, cloud pink

De klassieke medium RICE melamine beker me de lieve witte wolkjes op een roze achtergrond.  Deze beker is een van onze meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, iris

De klassieke medium RICE melamine beker me de mooie iris print en een lichtpaarse binnenkant.  Deze beker is een van ons meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, kippen paars

De klassieke medium RICE melamine beker met vrolijke kippen op een paarse achtergrond.  Deze beker is een van onze meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, kippen groen

De klassieke medium RICE melamine beker met vrolijke kippen op een groene achtergrond en een roze binnenkant.  Deze beker is een van onze meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Uitverkocht

Medium Melamine cup, kippen roze

De klassieke medium RICE melamine beker met vrolijke kippen op een roze achtergrond en een blauwe binnenkant.  Deze beker is een van onze meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Medium Melamine cup, kippen blauw

De klassieke medium RICE melamine beker met vrolijke kippen op een blauwe achtergrond en een roze binnenkant.  Deze beker is een van onze meest favoriete producten, gebruik hem voor buiten en binnen, voor de lunch en voor het diner, voor bloemen of potloden. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Zorg ervoor dat u alle beschikbare prints en effen kleuren bekijkt.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Large Melamine cup, happy fruit

De klassieke grote melamine beker met de 'HAPPY FRUIT' print. Deze prachtige beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  Deze kleurrijke beker maakt deel uit van een serie met andere geweldige items.  Dus als je net zo gek bent op dit vrolijke servies - als wij - bekijk dan zeker de hele collectie. 

€ 10,30

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Large Melamine cup, sweet hearts

De klassieke grote melamine beker met de 'SWEET HEARTS' print. Deze prachtige beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  Deze lieve beker met hartjes maakt deel uit van een serie met andere geweldige items.  Dus als je net zo gek bent op dit vrolijke servies  als wij,  bekijk dan zeker de hele collectie. 

€ 10,30

 • Uitverkocht

Large Melamine cup, iris

De klassieke grote melamine beker met de mooie zachte  'IRIS' print. Deze prachtige beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  Deze beker met bloemen maakt deel uit van een serie met andere geweldige items.  Dus als je net zo gek bent op dit vrolijke servies  als wij,  bekijk dan zeker de hele collectie. 

€ 10,30

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Large Melamine cup, cockatoo

De klassieke grote melamine beker met de vintage kaketoe print. Deze prachtige beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  Deze beker met bloemen maakt deel uit van een serie met andere geweldige items.  Dus als je net zo gek bent op dit vrolijke servies  als wij,  bekijk dan zeker de hele collectie. 

€ 10,30

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Large Melamine cup, parakeet

De klassieke grote melamine beker met de vintage parkiet print. Deze prachtige beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  Deze beker met bloemen maakt deel uit van een serie met andere geweldige items.  Dus als je net zo gek bent op dit vrolijke servies  als wij,  bekijk dan zeker de hele collectie. 

€ 10,30

 • Uitverkocht

Small Melamine kids cup, rabbit

De populaire kleine RICE melamine beker voor kinderen met schattige konijntjes op een lichte achtergrond. Deze vrolijke beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  De melamine bekers zijn allemaal BPA vrij en kunnen in de vaatwasser zonder dat de kleur of print lelijk word. Ideaal voor kinderen want melamine is zo goed als onbreekbaar. 

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Small Melamine kids cup, wolken blauw

De populaire kleine melamine beker voor kinderen met schattige wolkjes op een blauwe achtergrond. Deze vrolijke beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  De melamine bekers zijn allemaal BPA vrij en kunnen in de vaatwasser zonder dat de kleur of print lelijk word. Ideaal voor kinderen want melamine is zo goed als onbreekbaar. 

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Small Melamine kids cup, monkey

De populaire kleine melamine beker voor kinderen met schattige apenkoppen. Deze vrolijke beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  De melamine bekers zijn allemaal BPA vrij en kunnen in de vaatwasser zonder dat de kleur of print lelijk word. Ideaal voor kinderen want melamine is zo goed als onbreekbaar. 

€ 5,50

 • Uitverkocht

Small Melamine kids cup, bunny groen

De populaire kleine melamine beker voor kinderen met een lief konijn op een groene achtergrond. Deze vrolijke beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  De melamine bekers zijn allemaal BPA vrij en kunnen in de vaatwasser zonder dat de kleur of print lelijk word. Ideaal voor kinderen want melamine is zo goed als onbreekbaar. 

€ 5,50

 • Uitverkocht

Small Melamine kids cup, wolken roze

De populaire kleine melamine beker voor kinderen met schattige wolkjes op een roze achtergrond. Deze lieve beker is gemaakt van melamine, wat praktisch, sterk, duurzaam en absoluut essentieel is voor elke dag, voor feestjes, picknicks en nog veel meer en perfect voor zowel binnen als buiten.  De melamine bekers zijn allemaal BPA vrij en kunnen in de vaatwasser zonder dat de kleur of print lelijk word. Ideaal voor kinderen want melamine is zo goed als onbreekbaar. 

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Melamine Espresso cups 6 , happy

Houd jij van een goede kop espresso?  Geniet dan van een van deze vrolijke espresso bekers!  De Melamine Espresso Cups in de Happy colours worden geleverd in een set van 6.  Ze hebben elk een inhoud van 75 ml en zijn vaatwasmachinebestendig.  Elke beker heeft een andere felle kleur, dus je kunt de jouwe altijd onderscheiden van de andere.  Ze zijn perfecte metgezellen op de camping en bij tuinfeesten.  Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor een espressoliefhebber!  We hebben de melamine espresso set van zes in verschillende kleuren en ook in een groter formaat.

€ 15,00

 • Uitverkocht

Melamine Espresso cups 6, simply yes

Houd jij van een goede kop espresso?  Geniet dan van een van deze vrolijke espresso bekers!  De Melamine Espresso Cups in de Simply Yes colours worden geleverd in een set van 6.  Ze hebben elk een inhoud van 75 ml en zijn vaatwasmachinebestendig.  Elke beker heeft een andere felle kleur, dus je kunt de jouwe altijd onderscheiden van de andere.  Ze zijn perfecte metgezellen op de camping en bij tuinfeesten.  Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor een espressoliefhebber!  We hebben de melamine espresso set van zes in verschillende kleuren en ook in een groter formaat.

€ 15,00

 • Uitverkocht

Melamine Small cups 6, urban colours

Set van 6 kleine melamine bekers in de 'URBAN' kleuren.  Deze box is geweldig als cadeau voor zowel kinderen als volwassenen.  We hebben de kleine melamine bekers ook per stuk met leuke printjes. Verzamel de verschillende kleuren en printen bij elkaar voor een super gezellige tafel op de camping of thuis. 

€ 24,50

 • Uitverkocht

Melamine Medium cups 6, urban colours

Set van 6 van de Medium melamine bekers in de stoere 'URBAN' kleuren.  Deze box is geweldig als cadeau voor zowel kinderen als volwassenen.  Ideaal voor feestjes in de tuin of gewoon gezellig voor op tafel binnen. De melamine bekers zijn vaatwasbestendig en kunnen tegen een stootje. Ze zijn zelfs erg leuk met een vrolijk plantje erin. 

€ 26,50

 • Uitverkocht

Melamine Medium cups 6, orange & pink

Set van 6 van de Medium melamine bekers in de vrolijke 'Orange & Pink' kleurencombinatie.  Deze box is geweldig als cadeau voor zowel kinderen als volwassenen.  Ideaal voor feestjes in de tuin of gewoon gezellig voor op tafel binnen. De melamine bekers zijn vaatwasbestendig en kunnen tegen een stootje. Ze zijn zelfs erg leuk met een vrolijk plantje erin. 

€ 26,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1