Gratis bezorging bij een bestelling boven de € 50,-


Melamine lunch bord, kippen

Het klassieke melamine bord met de kippen print.  Zo praktisch en mooi voor zowel binnen als buiten en ook geweldig als serveerschaal.  Gewoon een geweldig bord dat zowel een glas als een kopje aankan en een lekkere maaltijd.  Vergeet niet dat we veel prints hebben om uit te kiezen.

€ 13,50

  • Uitverkocht

Melamine lunch bord, bloemen

Het klassieke melamine bord met deze mooie collage van bloemen op een donkerblauwe achtergrond.  Zo praktisch en mooi voor zowel binnen als buiten en ook geweldig als serveerschaal.  Gewoon een geweldig bord dat zowel een glas als een kopje aankan en een lekkere maaltijd.  Vergeet niet dat we veel prints hebben om uit te kiezen.

€ 13,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Melamine lunch bord, vintage bird

Een klassiek rond melamine lunch bord met een elegante vintage stijl vogel print op een achtergrond van bloemen. Dit bord is decoratief en super praktisch tegelijk , zowel binnen als buiten. Gebruik hem voor lunch, dessert of voor een heerlijke snack. Je kunt ook meer borden uit dezelfde serie bij elkaar zoeken en een kleurrijk wanddisplay maken. 

€ 9,50

  • Uitverkocht

Melamine diner bord, vintage bird

Een klassiek rond melamine bord voor het diner met een elegante vintage stijl vogel print op een achtergrond van bloemen. Dit bord is decoratief en super praktisch tegelijk , zowel binnen als buiten. Gebruik hem voor lunch, dessert of voor een heerlijke snack. Je kunt ook meer borden uit dezelfde serie bij elkaar zoeken en een kleurrijk wanddisplay maken. 

€ 14,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1